HVEM ER VI?

Snöball Film har slått seg sammen med selskapet Leidar. Sammen har vi blitt en ledende fullservice leverandør av kommunikasjonstjenester. I tillegg til film vil vi nå tilby strategisk kommunikasjon, visuelle tjenester, nettsideutvikling, medierelasjoner, digitale tjenester og sosiale medier.

Dette gir oss og deg en helt unik mulighet! Besøk vår nye nettside: leidar.no

Kort om oss:

Snöball Film er et prisbelønnet produksjonsbyrå. Vi er lidenskapelig opptatt av historiefortelling, og skaper digitale opplevelser gjennom film.

Vi er en engasjert gjeng med bred erfaring innen film, kommunikasjon og sosiale medier. Vår jobb er å trekke ut essensen av det din bedrift, varemerke, organisasjon eller institusjon ønsker å formidle. Vi er faktisk eksperter på enkel formidling av komplisert innhold. Ofte koker vi ned hundrevis av forskningssider til noen få minutters film!

Vi ser at bruk av film som kommunikasjonsvirkemiddel er den formen for innhold som engasjerer mest og har størst påvirkningskraft, uansett formål. Visste du for eksempel at vi mennesker lærer bedre i opplæringsprosesser ved å se film i stedet for å lese en tekst?

Skap større verdi i kommunikasjonen din, gjennom film. Enten om du ønsker å produsere videoer til sosiale medier, opplæring, promotering, reklamefilmer, informasjonsfilmer, kunnskapsfilmer, kan vi hjelpe deg å formidle ditt budskap på best mulig måte!

Vi skaper ideer og manus, basert på den gode dialogen og informasjonen vi får fra dere. Ut ifra dette utformer vi spennende produksjoner eller kampanjer, gjerne kvalitetssikret av fokusgrupper utenfor huset.

Snöball Film er et produksjonsbyrå med 15 ansatte og dekker behov som blant annet produsent, regissør, utviklere, klippere, grafisk designere og produksjonsledere.

Ta kontakt: tore.meling@leidar.com , eller kom innom og opplev vårt hyggelige miljø i våre fine lokaler i Oslo sentrum. Gro serverer skikkelig god lunsj hver dag klokken tolv!

 

Relevante lenker: 

Se noe av det vi har laget på YouTube! 

FOTO: Trond Høines

Kontakt oss!

Tlf: + (47) 224 04 700

Adresse: Grev Wedels Plass 4 , Oslo